Businessclub

De CO2.eu Businessclub is een toonaangevend initiatief gericht op het bevorderen van duurzaamheid en groen ondernemerschap in Europa. Met een sterke nadruk op het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van milieuvriendelijk zaken doen, fungeert deze businessclub als een belangrijk platform voor bedrijven die zich inzetten voor een groenere toekomst.

Het lidmaatschap van de CO2.eu Businessclub biedt bedrijven de mogelijkheid om deel uit te maken van een actief netwerk van gelijkgestemde bedrijven en professionals die streven naar duurzaamheid. De lidmaatschapsprijzen variëren afhankelijk van het land waar het bedrijf gevestigd is, met als doel inclusieve en evenwichtige deelname te bevorderen.

Voor bedrijven in grote landen bedraagt de contributie € 3.500,- ex BTW per jaar. Deze landen hebben doorgaans een grotere economie en kunnen zich een hoger tarief veroorloven. Middelgrote landen betalen €2.500 per jaar, terwijl kleine landen een verlaagd tarief van €1.500 per jaar hanteren. Hierdoor kunnen bedrijven uit verschillende landen betaalbaar lid worden en actief deelnemen aan duurzame initiatieven.

Daarnaast is er een speciaal lidmaatschap voor de hele Europese regio, dus 28 landen voor € 10.000,- ex BTW per jaar kunnen bedrijven lid worden van alle landen binnen Europa. Dit uitgebreide lidmaatschap biedt een breder bereik en mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven uit verschillende Europese landen, wat leidt tot waardevolle synergieën en zakelijke kansen.

Als leden van de CO2.eu Businessclub hebben bedrijven ook de mogelijkheid om hun inzet voor duurzaamheid te laten zien. Leden ontvangen een banner op de Businessclubpagina, waardoor ze zichtbaar zijn bij een breed publiek van professionals en potentiële partners. Dit biedt de mogelijkheid om hun groene initiatieven te delen en zichzelf te positioneren als pioniers in duurzaam ondernemerschap.

De CO2.eu businessclub is een inspirerend platform dat bedrijven de kans biedt om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van groene ondernemers in Europa. Door middel van netwerken, samenwerking en het delen van kennis wil de businessclub duurzame bedrijven bevorderen en een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving als geheel.

Als extra voordeel kunnen leden van de businessclub tegen een gereduceerd tarief CO2-emissiecertificaten aanschaffen. Met dit voordeel wordt een lidmaatschap al snel een financieel lonende investering. Wij zetten ons in voor het terugdringen van de CO2-uitstoot en het vergroten van groene initiatieven. Onze entree fee bedraagt éénmalig € 500,- ex BTW. Doe je mee?

Neem vandaag nog contact met ons op